Nyhet: Umeå, 7 oktober, 2022. Lipums (publ) COO Pernilla Abrahamsson kommer att presentera Lipum och berätta mer om den kliniska studie som kommer att starta inom kort.

Den 18 oktober kl. 17:30 medverkar Lipum på Aktiespararnas Kvinnokväll i Stockholm. Pernilla Abrahamsson kommer att presentera Lipum och svara på dina frågor om bolaget.

Lipum inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till presentatören, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Du hittar livesändningen på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter publiceras presentationen på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.

För ytterligare information kontakta:
Pernilla Abrahamsson, COO
E-post: pernilla.abrahamsson@lipum.se
Mobil: +46 70 37 37 472
Wwww.lipum.se

Om Lipum
Lipum AB (publ) är ett biofarmaceutiskt bolag specialiserat på upptäckt och utveckling av ny behandling för kroniska inflammatoriska sjukdomar. Läkemedelskandidaten SOL-116 är en humaniserad antikropp som ska ge säkrare och effektivare behandling genom att blockera en tidigare förbisedd målmolekyl (BSSL) i immunförsvaret. SOL-116 är i sen preklinisk fas med övertygande data för reumatism. Lipum utvärderar även andra inflammatoriska sjukdomar med stort medicinskt behov. Lipum har sin verksamhet i Umeå som är ett av Sveriges framstående life science kluster. Bolagets upptäckt har fått internationell uppmärksamhet och ett stort Horizon 2020 bidrag från EU. Bolagets aktie (LIPUM) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission.